2013 summary.


Máme to tu. Silvester, posledný deň v roku! Ani som sa nenazdala ako ten rok prešiel. Musím povedať, že to bol perfektný rok. More zážitkov, nové priateľstvá, nové skúsenosti. Bola som na úžasnej dovolenke v Čechách, v tábore s perfektnými ľuďmi, na plaveckom kempe, kde som dostala veľa nových rád, prežila som perfektnú jar, leto, jeseň zimu, fotila som, poslala som svoje výrobky do Číny, zanedbávala pekné obliekanie, piekla tortu pre najkamošku, bola som dvakrát na plese, začala vyrábať náramky a náhrdelníky pre Selenators a založila si malú galériu. Naučila som sa poriadkumilovnosti a na Vianoce som vyupratovala celý dom a napiekla. Koncom októbra nastal malinký zlomový bodík v mojom živote. Založila som si tento blog. Začali sa mi páčiť sukne, dokonca som si jednu aj obľúbila, cez Vianoce som sa predjedla koláčov a začala pridávať pravidelné príspevky. V novom roku sa chystám na svoju prvú chatu, povedala som si, že si nakúpim asi 100 sukní a svetrov, začnem používať rúže, budem pravidelne blogovať, nebudem zanedbávať školu (ako keby som ju niekedy zanedbávala), budem poctivo trénovať, schudnem 3 kilá a budem sa viac usmievať. K šťastiu mi chýba už len malinký pomocník-tablet, aby som si svoje predsavzatia aj plnila. Mám ešte jednu maličkú túžbu a tou je strojček na cestoviny. (prečo, to sa dozviete neskôr). Ináč by som vám chcela popriať všetko dobré do nového roku, hlavne veľa šťastia, zdravia, lásky, splnených túžob a tak.
A v tento pekný deň má moja spolužiačka, blogerka Lucy sladkých 15!!! Ešte raz ti teda želám všetko naj naj najlepšie. :)
A teraz hor sa do Silvestrovania!! :)


photos by me 

2 komentáre:

  1. Šťastny Nový rok!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway a k tomu par drobnosti. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť